Det kan ha att göra med att jag inte betalar för det, men jag finner det väldigt underhållande att handla mat. Speciellt om det är på extrapris! Älskar att kika i reklambladen för att hitta bra priser och sen gå i affären och hitta massa roligt. Är det en fin och välordnad butik så är det bara ännu bättre! Jag tror att detta nya intresse för matbutiker kan ha att göra med det faktum att jag fått ett stort intresse för matlagning och börjat fixa maten hemma oftare och oftare. Jag har ju alltid gillat matlagning, jag älskade hemkunskapen i högstadiet och tyckte det var kul att laga egen mat när vi hade jouren i gymnasiet. Det har blivit så att jag knappt kan vänta tills jag får flytta hemifrån så att jag kan få laga mat varje dag och äta sånt jag gillar! Massa goda grönsaker och färska kryddor och smakrik mat. Mycket roliga ingredienser och experiment, kan sitta och fantisera om alla gånger jag ska få bjuda hem släkt och vänner på mat, har valt maträtter redan beroende på situation! Insåg i förra veckan när jag hade köpt mig en grillpanna på loppis och när jag kom hem insåg att den där lilla pannan gjorde mig lycklig. 
Att jag dessutom hittat till en butik på Hagagatan (Göteborg) som säljer massa olika oljor och liknande. Blev helt förälskad i den butiken! Har redan tänkt ut en massa gott som man kan laga med allt jag hittade! 
 
För att lämna min passion för mat så har våren kommit in i mitt rum! Fick en liten påsklilja igår av mamma som lyser så fint i mitt fönster!
 
 
 
Mamma har köpt udda kaffefat på loppis som blir så himla fina till en lerkruka, superfint ihop med påskliljorna! Älskar fatet också, så fint med de små rosorna!
 
 

Kommentera

Publiceras ej