Då var det dags för den allra sista dagen på Kristinas fotoutmaning under maj månad. Som rubriken påpekar så är ju sista temat Här är jag!, som jag tycker passar perfekt som avslutning på en superrolig utmaning (även om det blev lite hipp som happ under slutet). 
Så här är alltså jag: (en lite suddig jag, men man kan ju inte få allt!)
 
Namn: Erika, kort och koncist
Ålder: Fyller 21 hela år i sommar, känner mig gammal...
Bor: Med min familj och just nu även min pojkvän i ett hus i skogen som vi flyttade till på heltid förra sommaren.
Familj: Mamma, pappa och lilla bror (som fyller 18 i höst så särskilt liten är han ju inte direkt.). Sen har David och hans familj blivit en extrafamilj på grund av avståndet mellan Åmål och Göteborg, det blir ju lite annat när man måste bo hos varandra när man träffas. Men det är bara trevligt!
Fritid: Läsa, se film, träffa vänner, mysa med David, fotografera, ehm ja... Sen tycker jag om inredning, trädgårdsarbete och matlagning! Lagar ofta mat hemma nu för tiden. Superroligt! Jag har även en förkärlek för kläder...
Favoritbok: Måste jag välja en? Kan nog inte det för det finns så himla jättemånga superbra böcker...
Favoritfilm: Samma svar som på bokfrågan, det finns så många bra!
Favoritfärg: Just nu är det turkos som är en klar favorit, men annars tycker jag om de flesta färger. 
Favoritplagg: Jag älskar klänningar, inte jätteofta jag använder det men det är och kommer antagligen alltid att  vara mitt favoritplagg! Man kan aldrig ha för många klänningar!
Älskar: David, min familj, våra katter och självklart mina vänner som alltid finns där. 
Hatar: Att vara arbetslös...
I framtiden: Vill jag ha pluggat klart till bibliotekarie och jobba som det, ha en fin lägenhet (helst hus så småningom, på landet helst. En gård kanske?) och en egen familj. Och katter och djur av alla möjliga slag! Kortfattat då, hehe.
Beskrivning av dig själv: Jag är en glad och för det mesta positiv tjej men som även har ett hett temperament och uppskattar (okej, oftast kräver) att få som jag vill. Men det är bara de som umgås mest med mig som får se den sidan, kan ju inte alltid vara glad! Med andra döljer jag när jag är arg, ledsen eller liknande, tycker liksom inte att de har med det att göra. Personligen tycker jag också att jag är en god lyssnare och en rolig prick med tokig humor! Men som sagt, oftast är jag den tokiga personen och det är jag glad för!

Kommentera

Publiceras ej