Ibland kommer den där känslan, den där härliga bubblande och pirrande lyckan. Och anledningen är att jag kan känna mig så himla, oerhört och fantastiskt lycklig över mitt liv och de val jag gjort. Men framför allt över de som finns i mitt liv!
Jag är så tacksam för att jag äntligen har hittat en utbildning som jag känner ända in i hjärtat att det är rätt, och därtill träffat några helt fantastiska människor som jag ser fram emot att tillbringa tre år tilsammans med! 
På tal om fantastiska människor så råkar jag ju också ha blivit född in i en galet härlig familj som alltid uppmuntrat mig att vara mig själv, göra det jag vill och alltid stöttar mig. 
Sen så får jag ju inte glömma min fantastiska pojkvän som också alltid finns där, stöttar och säger att jag är bäst och kan klara vad jag vill. Så glad att jag har en så härlig livskamrat vid min sida!
Alla superfina vänner som finns vid min sida får jag ju inte heller glömma! Alla ni underbara människor som får mig att skratta och som från början visat att jag är bra nog och som fått min självkänsla att stiga i höjden, jag är så tacksam att ni finns i mitt liv! I wouldn´t be the same without you!
 
Sen är det också en sådan enkel sak som att vi har haft en helt underbar höst med fint väder, vackra färger och allmänt super! Jag har två katter hemma i skogen som kan stoppa alla ledsna tankar och som oavsett vad kan få mig att skratta åt deras söta nunor och galna upptåg!
Allt och inget känns helt enklet helt galet, sjukt fantastiskt just nu!

Kommentera

Publiceras ej