Nu ska inte sägas att jag inte älskar min kille, för det gör jag. Men jag är kär i en annan (nu får vi inte ta detta på för stort allvar va!). Jamie Oliver!! 
Jag vet inte vad det är med den mannen och hans matlagningsprogram, men jag är såld! Hans serie "15 minute meals" går på Kanal 7 mån-tors halv åtta, och jag ser som en slav på detta. Vet inte om jag ska ses som ett psykfall men bra är det! Har helt plötsligt fått lust att laga massa mat, till och med grönsaker vill jag ha! Jag som brukar undvika grönsaker i mat i största möjliga mån! 
 
Måste nog skaffa kokboken! Bild: bokia.se

Ett annat program jag börjat titta på är "Say yes to the dress" på TLC. Om en butik i USA som säljer bröllopsklänningar, butiken är 3500kvm och de har runt 1700 klänningar att prova! Helt sjukt... Men otroligt underhållande program!
 
Topp 5; Bra TV-program:
  1. Jamies 15 minute meals
  2. Bygglov
  3. Say yes to the dress
  4. Allt annat med Jamie Oliver som råkar gå på tv
  5. Mia på Grötö

Går ju massa bra på tv nu helt pötsligt efter jul- och nyårstorka i tv-tablån. Vet inte hur man ska hinna med allt!
Sista delen på kursen i Litteraturvetenskap är avklarad och nu väntar jag bara på betyg. De två dagarna i Karlstad var roliga! Första dagen var det redovisning av en dikt av Lotta Lotass, jag och Rose var de enda i min grupp som kunde närvara så vi drog av hela föreläsningen själva. Och det gick jättebra! Vi blev godkända så vi är nöjda och glada! 
Andra dagen var det workshop om intermedialitet, alltså överföring av ett medie till ett annat. I vårt fall bok till film. Så jag och Rose hade valt första Harry Potter boken/filmen. Vi diskuterade skillnader mellan boken och filmen och efter lunch var det dags för alla grupper att berätta vad de kommit fram till och föra en dikussion med hela klassen. En anna grupp hade också Harry Potter och det blev världen diskussion om den! Jätteroligt!
Alla hade gjort så bra jobb och valt intressanta filmer/böcker, men man var ändå lagom seg i skallen mot slutet av seminaiumet!
 
Men nu är kursen slut och jag är arbetslös igen. Vilket jag "firade" med att sitta på arbetsförmedlingen i över en timme igår för att skriva in mig igen. Det positiva är att jag får ersättning med en gång! Känns så skönt! 
 
Sen firade jag på riktigt eller vad man ska säga, med att äntligen klippa av mig det alldeles för långa håret! Så nu är det mer lagom kort och betydligt mer lättskött! Kändes att det var dags nu, fick ju mer hår i munnen när jag åt än vad jag hade mat...Men nu är det fixat! 
 
 
Inte världens bästa bild men man kan i alla fall se att håret är kortare!
Haft en himla jättebra jul och nyår!
 
Hade lilljul med finaste pojkvännen helgen före julafton, så nu är jag en bortskämd tös som ska på massage när min kurs är över :D Har världens bästa kille <3
 
Sen så var det familj och släkt för hela slanten! På kvällen den 23 hade vi julmiddag hemma tillsammans med min morbror och hans tjej, supertrevligt! 
Julafton spenderades mormor med moster och hennes familj samt morbror och hans tjej. På förmiddagen hälsade vi på hos farmor där farbor med familj och faster med familj träffades och firade jul. Hela dagen var en dag full med stökiga exalterade barn, hungriga vuxna och fantastiska julklappar! 
 
Och nyår sen då! Jisses! Hade fyra underbara tjejer här som gjorde min och Davids kväll/natt alldeles, alldeles underbar! Käkade god middag som jag och David planerat och lagat (med hjälp av mina föräldrar) och sen umgicks vi, lekte roliga partylekar och bara hade det sjukt trevligt och fantastisk. Så tack för det underbara vänner, och för att ni finns!
 
Idag har ägnats åt att plugga och skriva på min tenta/uppsats som ska in i nästa vecka. Blev helt chockad när jag insåg att jag var klar! Bara att lämna in imorgon så slipper jag tänka på det mer! Sen är det dags att ta tag i plugget inför närträffen om två veckor, ska bli kul och intressant. Sista delen i kursen också, känns lite vemodigt. 
Men det är bara att ta tag i jobbsökandet igen till våren!