Tussen har vart ute ett tag nu så jag började fundera över vart han var, så jag öppnar dörren och hör ett litet gnällande. Då har han lagt sig på stolen på min "privata uteplats" (har en egen liten stensättning utanför rummet), låg en gammal fleecetröja där som jag satt på häromdagen, så han låg där och kisade i solen. Känns så skönt att missarna börjar få lite vårkänslor de också! Det blir liksom de första vårtecknen, att katterna är ute och att han nu ligger och vilar ute! Härligt att de uppskattar sin första vår! 
Och vänta bara till sommaren kommer! (Stackars fåglar...)
 
Var kanske inte jättemycket sol just när jag tog kortet...
 
Vad sysslar grannen med??
 
 
Ja så var det dags igen då, pyssel! Fått världens inspiration helt plötsligt verkar det som. Så idag gjorde jag några bokstäver som jag tänkt göra jättelänge men som helt enkelt inte blivit av. Men nu är de klara och sitter uppe på bokhyllan! 

 
 
Blev på pysselhumör idag med det fina vädret utanför fönstret! Så hittade ett par gamla burkar som förre ägaren till huset (eller tidigare) slängt i skogen, som passar perfekt till vaser eller liknande! Så tog två hela och satte band på, som tidigare vart axelbanden på ett linne jag hade. Här satsar vi på återanvändning!

 
 
 
Den höga burken anvädner jag som vas (för tillfället forsytiakvistar samt granris) och den lilla får kanske bli en ljuslykta??