När saker och ting känns jobbiga och man bara inte orkar mer. När man bara vill gråta för att man stressar och känner att "jag måste hinna detta" och "jag måste klara detta nu". När man inte vet vart man ska ta vägen riktigt. 
Vi har alla de stunderna ibland. Det kan ju knappast vara bara jag?
 
Jag har alltid varit en lättstressad person, och det vet jag om och jag försöker verkligen. Men det är inte alltid man klarar det när man har en miljon grejer på gång samtidigt, ett tusen böcker att läsa varje vecka och massa KUL saker man vill göra, som fika med finaste vännerna eller bara kunna ta sig tid att ha en helkväll med serier eller film med killen utan att behöva oroa sig över massa annat. 
 
Men det är då man omger sig med sin fantastiska familj, ringer sin underbara pojkvän och blir tröstad och försöker tänka att allt löser sig och att "Jävlarnanamma, visst fan ska jag klara detta!". 
 
Så nu säger jag så:
Hey världen! Jag är grym och du kan fresta på mitt tålamod hur mycket du vill för jävlar vad jag ska äga allt jag tar mig för! 
 
Och ett tack till alla underbara människor i min närhet som betyder allt för mig! <3
Igår var jag och min familj strömlösa, som de flesta andra i Härryda med omnejd. Eh ja... Jag märkte inte ens att strömmen gått! Upptagen med tentaplugg, tänkte väl inte på att datorn slutade ladda.. 
Men blev en helt okej kväll i alla fall! Mamma, pappa och bror dök upp sent med thaimat (gissar att det var fler än vi som köpte mat) som vi åt med stooooor njutning!
Min morbror och jag väntade så snällt, han fick igång vedspisen i köket (japp, en riktigt gammal vedspis) och jag letade upp så många stearinljus jag kunde! Så vi satt där i mörkret med två dussin tända stearinljus och väntade på mat!
Resten av kvällen förflöt med att min bror förhörde mig på tentan, vi sprang omkring ute för att hämta vatten i gamla brunnen (med ficklampor), letade efter katterna som tyckte allt var jättekul och försvann i mörkret. Vi fick även flytta in kattlåda och våra sängkläder eftersom vi inte hade någon värme hos oss, i huset finns ju vedspisen. 
Ja vi kokade vatten på vedspisen så vi kunde dricka te plus att vi har ett sådant där gammalt våffeljärn så vi värmde upp halvgamla vetekakor i det, asgott! Och jag och lillebror skrattade hela tiden, vart ju lite spännande ändå :P Och vi fick ladda mobilerna i morbrors bil så det var himla snällt! 
Men nu ska jag hoppas att värmen återvänder till mitt rum och ladda upp inför tentan som börjar nu kl. 9. 
 
Let´s do this!!
Haft några dagar med full rulle! I torsdags åkte jag till min kille, vilket var efterlängtat! I lördags var det marknad vilket var jättekul, om det inte hade regnat hela jäkla dagen så var inte så många säljare som kom och det var inte så mycket folk heller. Men fick skaffat en S:t Paulia i en jättefin lila färg!
 
Sen har jag mest ägnat tid åt att plugga på till en stor redovisning som vi hade i måndags om författaren Almqvist. Min grupp läste Drottningens juvelsmycke som var helt okej men lite svårbegriplig ibland. Gruppen träffades för första gången på måndag morgon innan redovisningen, vilket gjorde att vi hade två timmar på oss att snacka ihop oss innan vi började klockan elva. Men det gick nog bra ändå hoppas vi :) 
En kul grej med att vara tillbaka i Karlstad var att få träffa Ida igen! Har haft en del kontakt med henne sedan i augusti och trivs verkligen med henne! Även om vi just denna veckan var väldigt stressade över redovisning och tenta... Men vi käkade i alla fall middag ihop på McDonalds i måndags tillsammans med Therese, vilket vart skitkul! 
 
Igår var det dags för föreläsning om realism och lite naturalism vilket var jättekul och intressant! Ville aldrig att föreläsningen skulle ta slut! Kändes lite konstigt men himla kul! Såna stunder man vet att man valt rätt!
Efter föreläsningen som slutade 12 så åkte jag till IKEA med pojken och hans syster som också pluggar och bor i Karlstad. Vi käkade middag i restaurangen där och det var helt enkelt jättekul! Slutade med att vi inte kom hem till min kille förren sex på kvällen!
 
Höstiga Karlstad!!