Då var det dags för den allra sista dagen på Kristinas fotoutmaning under maj månad. Som rubriken påpekar så är ju sista temat Här är jag!, som jag tycker passar perfekt som avslutning på en superrolig utmaning (även om det blev lite hipp som happ under slutet). 
Så här är alltså jag: (en lite suddig jag, men man kan ju inte få allt!)
 
Namn: Erika, kort och koncist
Ålder: Fyller 21 hela år i sommar, känner mig gammal...
Bor: Med min familj och just nu även min pojkvän i ett hus i skogen som vi flyttade till på heltid förra sommaren.
Familj: Mamma, pappa och lilla bror (som fyller 18 i höst så särskilt liten är han ju inte direkt.). Sen har David och hans familj blivit en extrafamilj på grund av avståndet mellan Åmål och Göteborg, det blir ju lite annat när man måste bo hos varandra när man träffas. Men det är bara trevligt!
Fritid: Läsa, se film, träffa vänner, mysa med David, fotografera, ehm ja... Sen tycker jag om inredning, trädgårdsarbete och matlagning! Lagar ofta mat hemma nu för tiden. Superroligt! Jag har även en förkärlek för kläder...
Favoritbok: Måste jag välja en? Kan nog inte det för det finns så himla jättemånga superbra böcker...
Favoritfilm: Samma svar som på bokfrågan, det finns så många bra!
Favoritfärg: Just nu är det turkos som är en klar favorit, men annars tycker jag om de flesta färger. 
Favoritplagg: Jag älskar klänningar, inte jätteofta jag använder det men det är och kommer antagligen alltid att  vara mitt favoritplagg! Man kan aldrig ha för många klänningar!
Älskar: David, min familj, våra katter och självklart mina vänner som alltid finns där. 
Hatar: Att vara arbetslös...
I framtiden: Vill jag ha pluggat klart till bibliotekarie och jobba som det, ha en fin lägenhet (helst hus så småningom, på landet helst. En gård kanske?) och en egen familj. Och katter och djur av alla möjliga slag! Kortfattat då, hehe.
Beskrivning av dig själv: Jag är en glad och för det mesta positiv tjej men som även har ett hett temperament och uppskattar (okej, oftast kräver) att få som jag vill. Men det är bara de som umgås mest med mig som får se den sidan, kan ju inte alltid vara glad! Med andra döljer jag när jag är arg, ledsen eller liknande, tycker liksom inte att de har med det att göra. Personligen tycker jag också att jag är en god lyssnare och en rolig prick med tokig humor! Men som sagt, oftast är jag den tokiga personen och det är jag glad för!
Just nu känner jag att all ork bara försvunnit. Jag orkar inte med detta mer! Och med detta så menar jag att söka praktikplats... Har varit så nära flera gånger och ändå har det skitit sig varenda gång och jag är bara så sjukt trött på det! Jag är trött på att vara hemma, trött på att det inte händer något och trött på att allt jag vill göra skiter sig. Allt det här är så oerhört frustrerande och de senaste dagarna har det gått mer åt skogen än vanligt, fått massa negativa nyheter på en och samma gång och det gör mig så fruktasvärt deppig. 
Det är ju aningen uppmuntrande att det är varmt och fint väder, men allt annat går ju åt skogen... Okej inte riktigt allt, men gällande vad jag ska göra hela sommaren så är det väldigt dött.
Jag bara börjar om hela tiden och tar nya tag och det har funkat i ett par månader nu men nu orkar jag inte. Jag vill bara gömma mig och glömma allt som har med jobbsökande och praktik att göra. Gå i ide som en björn (fast fel årstid) och sova mig igenom all skit. 
 
Det som får hålla mig uppe är att jag förhoppningsvis kommer in på biblioteksprogrammet som börjar i höst (vilket jag i för sig inte får veta förren 12 juli) och då slipper jag tillfälligt allt som har med Arbetsförmedlingen att göra. Och det faktum att jag bara har drygt 2 månader kvar innan jag skriver ut mig (jag kan väl få komma in på någon av utbildningarna jag sökt?) och kan ta det lungt de sista veckorna innan jag förhoppningsvis börjar plugga igen. Nu gör jag ju inte så mycket för tillfället heller, men slipper i alla fall pressen att söka jobb och praktikplats. 
 
Nej nu får jag hitta på något roligare och uppmuntrande att göra känner jag, läsa i solen känns som ett bra alternativ just nu!
Nu var det ju ett tag sedan jag skrev något inlägg i fotoutmaningen från Kristina men nu är det dags igen! Har liksom inte funnit inspirationen, men vem hittar inte inspiration när temat är förälskelse?
Min bild blir något så typiskt som mig och min pojkvän sedan 3 år.
 
 
Bilden är från vår resa till London som var alldeles nyligen och glansen i mina ögon känner jag passar så himla bra på förälskelse-temat! Jag får väl säga att efter tre år är jag fortfarande fruktansvärt förälskad. Jag läste någonstans att förälskelsefasen varar i ca 18 månader, eh jaha? Verkar inte riktigt stämma här känner jag. Men det är väl bra i för sig, att vi fortfarande är som nykära emellanåt. Det är ju faktiskt hemskt trevligt! Vi försöker att hitta på saker att göra, som resor och andra spännande saker. Det blir ju en hel del biobesök, det får medges, men det är väl mest för att vi båda älskar filmer och känslan av att gå på bio. Det är väl hur vi håller kärleken vid liv lite =) Överraskningar och presenter är en annan sak, och att göra saker ihop! 
Ja nu skulle ju inte detta bli något relationsinlägg! Så vi stoppar här tror jag och nöjer oss med att jag fortfarande är förälskad precis som dagens tema!