(Läs texten med nyhetsläsar röst, bäst så!)
 
Forskare har nyligen återupptäckt en art djupt in i skogarna utanför Göteborg. Det var länge sedan man senast såg arten och återupptäckten ses som ett stort genomslag för forskningen. 
 
Denna art bygger sig små bon i gamla ladugårdar i skogen där hon livnär sig på vatten, te, Ipren och värme från sitt täcke. Man finner henne oftast ihopkrypt under täcket där den suger upp värmen för att överleva, hon ger också ifrån sig gnyenden och klagoljud med jämna mellanrum, hon hostar även ofta vilket kan skrämma de som vill se henne. 
Man har bestämt sig för att kalla arten för erikum sjukilidae, som på svenska blir Sjuka Erika. Hon känns lättast igen på sin tvåbenta gång och brunlockiga päls. Hon har även två vaktkatter som biter besökare i tårna om de hotar matte. 
 
 Sitter i min säng och stör mig på min sneda hylla... Jag älskar IKEA och deras möbler (vilket man kanske inte missat om man pratat med mig), men Lack-hyllan (ni vet den utan konsoler) är så sned! Okej, man kanske inte ska ställa en massa DVDer på, men vad sjutton! Så nu är den sned och inget jag gör får den rak igen... Nu har jag utrotat mer än halva min DVD-samling så det är kanske liiite lättare för den stackars hyllan i alla fall. 
 
Fick resultatet från tentan igår och jag fixade det! Det trodde jag aldrig! Har visserligen en restuppgift men det tänker jag inte låta förta glädjen!
 
Den närmsta tiden ska jag ägna mig åt Awkward på MTV och eventuellt läsa lite. Min lärare hade visst magsjuka så blir inget seminarium imorgon, vilket är synd men då får vi mer tid i gruppen åt att diskutera samt att vi slipper redovisa! 
 
I am the one and only. Nobody I rather be. I am the one and only. You can't take that away from me.
 
Jag växte upp under VHS:ens era, där man fick spola tillbaka filmen innan man kunde se den. Minns ni det? Jag gör! Kommer fortfarande ihåg när vi skaffade DVD-spelare hemma och köpte den första filmen. Hur coolt det var att man slapp spela tillbaka, språkval och massa häftiga saker som VHS:en saknade. Typ bra bild... 
Men världen bara fortsätter att utvecklas, vad hände med alla mixband? Och CD-skivor? Livet innan Facebook? Vad hände med en vanlig tv? Nu ska det vara HD, LCD, LED och nån jäkla "Smart tv". Jag menar, en "smart" tv? Finns det inte tillräckligt många sätt att gå in på Facebook? Man tycker ju att det borde räcka med att gå in på datorn för att inse att alla andra verkar ha ett roligare eller mer spännande liv än en själv (vilket de antaligen inte har ändå). 
Och hur lysande är tekniken? Tycker inte att den gör annat än krånglar! 
Anledningen till att jag sitter här är nämligen att det är helt omöjligt att se min pågående föreläsning på grund av att det ska "buffras" hela tiden. Kan ju inte skriva anteckningar med buffringstid! 
"År 1890 var det..."
Buffrar
"Heidenstam menade att naturalismen.."
Buffrar
"Friluftslivet tog fart.."
Buffrar
Vem hänger med i den föreläsningen? 
Och tänk på hela djungeln av nya mobiler, datorer och tv-apparater! Hur sjutton ska man kunna välja! Alla lovar samma sak, frågan är om någon kan hålla det... Min mobil säger ändå hela tiden att minnet är fullt... Ladda ner den där nya appen? Skulle inte tro det! 
 
Visst, jag bokstavligt talat nördar Instagram för jag är helt såld på det och ja, jag kollar Facebook. Men det får finnas något måtta på tillvaron! 
(Jag har ju inte ens Facebook i mobilen längre.) 
 
P.S Nu ska jag läsa Gösta Berlings saga och hoppas på att jag kan se föreläsningen imorgon istället...