Kvällen är dagens tema i Kristinas fotoutmaning! Vill du vara med själv, kanske på blogg eller Instagram? Eller kika på de andra bloggarnas bidrag till utmaningen? Kolla in Kristinas blogg där all info om utmaningen finns, alla bloggar som är med samt de olika temana för alla dagar! Kolla bidragen på Instagram? Sök på taggen #fotoutmaningmaj2013 där alla bidrag finns med! 
 
 
Mitt kvällsbidrag blev en bild på en av våra trädgårdsstolar som nyss blivit övergiven med några tomma kaffemuggar, för efter långa långa samtal i kvällssolen efter att ha ätit god mat så går man iväg för att göra annat. Kanske att mamma rensar rabatter eller planterar lite när solen inte bränner lika hett. Eller så tar man tag i ett nytt projekt i eller runt huset som man får lust att fixa nu med en gång. Eller så kan man passa på att avsluta nått gammalt projekt som man inser har legat för länge. 
 
 
Eller så njuter man bara av att vara hemma och av sommaren. För sommarkvällar är det absolut bästa som finns, helst avslutade med god grillad middag och sällskap av familj och vänner. Kanske en av mammas nybakade rabarberpajer till efterrätt? (Jag äter inte rabarber, men jag kan få lite bakad smuldeg istället så är jag nöjd och glad!)

Kommentera

Publiceras ej