Min kära vän är dagens tema i Kristinas fotoutmaning! Kika in till henne för att veta mer om utmaningen, se andra bloggares bidrag och kolla in hennes finfina bilder!
 
 
Detta är en rätt gammal bild av min kära vän Sofia, men vår vänskap har inte förändrats ett dugg, trots att vi har förändrats som personer. 
Vi träffades på en kurs i målning som vi båda gick samtidigt. Minns att hon berättat att hon och hennes kompis var rädda för mig för jag är lite äldre! Så gulligt, för jag är ju den minst skräckinjagande personen som finns, speciellt när jag var kanske 12 år gammal. 
Vi har som ni förstår känt varandra länge, Sofia och jag, ja, när hon insåg att jag inte var det minsta läskig förstås! Vi delar inte bara namn (jag heter Sofia i andranamn), vi delar en mängd åsikter och tankar och hur länge vi än varit ifrån varandra så känns det precis likadant när vi ses igen, som om vi aldrig varit ifrån varandra! Det är så skönt att få träffa henne, för hon sätter sig in i hur det är och klagar aldrig över att vi inte ses på länge eller kommenterar om jag inte kan eller vill träffa henne just då. Hon bara accepterar mig som jag är och jag gör detsamma för henne (hoppas jag). Jag säger inte ofta nog hur mycket jag uppskattar att få ha dig i mitt liv och hur mycket din vänskap betyder för mig, men läser du detta så får du ju veta. 
Kommer du ihåg när jag flyttat till internatskolan och du ringde mig när din kanin hade dött? Det var så hemskt sorgligt, men jag är ändå tacksam att du valde att ringa mig den gången. För jag finns här för dig, alltid. Och jag hoppas att du ska stanna i mitt liv och aldrig försvinna, för jag behöver en vän som du. Nu och i alla år framöver!

1 kommentarer

Sofia

19 May 2013 16:52

Men gud vad fin du är! Jag är jätteglad att jag har dig som vän också, för det är precis en sådan vänskap jag behöver! Vi har ställt upp för varandra mycket, och jag tror vi kommer vara riktigt bra vänner en lång tid framöver <3

Svar: Gärna för alltid!!
Erika

Kommentera

Publiceras ej